FOGLALÁSI FELTÉTELEK

Foglalás menete

Foglalást az ajánlatkérő űrlap segítségével, vagy közvetlenül küldött e-mailben, továbbá telefonon keresztül lehetséges indítani.

A kapcsolatfelvételt követően Kolléganőnk tájékoztatja Önt az aktuálisan elérhető időszakokról és apartmanokról, valamint minden kérdésre örömmel válaszol, ami a foglalással kapcsolatban felmerült Önben.

Foglalás módosítása, lemondás

A foglalás módosítása, lemondása kizárólag írásban lehetséges.

A foglalás módosítása a szabad kapacitások függvényében díjmentesen lehetséges, azonos díjkategóriába tartozó időszakban választott időpontra.

Lemondás esetén a befizetett díjakkal megegyező összegű utalványt állítunk ki, amelyet a Soleil Apartman Baška KRK üzemelési időszakaiban lehet felhasználni az utalvány kiállításától számított 12 hónapon belül.

Fizetés

A megrendelt szolgáltatások ellenértékét a foglalás visszaigazolásakor részletezett fizetési feltételeknek megfelelően, előre szükséges megfizetni.

A fizetés módja EUR átutalás.

A befizetett szolgáltatásdíjakról, elektronikus (pdf formátumú) számlát állítunk ki, amelyet e-mailben juttatunk el a megrendelő számára. Az ehhez szükséges számlázási adatokat a foglaláskor kérjük megadni.

Bejelentkezés

A szálláshely elfoglalása előtt bejelentkezés szükséges.

Amennyiben az adatok megadása nem történik meg, az apartmant nem tudjuk biztosítani Vendégeink számára.

Érkezés és távozás, az apartmanok elfoglalása

Az érkezés napján az apartman, 16:00-tól foglalható el és a távozás napján az apartmant 10:00-ig szükséges elhagyni.

Korai érkezés és késői távozás nem lehetséges.

Parkolás

Az apartman lefoglalása esetén, 1 db személygépjármű parkolása biztosított a tartózkodás időtartamában, néhány méterre az apartman épületétől.

info@soleilapartman.hu
+36703102435
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el